06
ΜΑΡ
Posted by Health Cook
Δημοσιεύτηκε στις 06-03-2014 σε Διατροφή. Ετικέτες: Αντιγήρανση, Γήρανση, Καρκίνος, Πρωτείνη
Είστε μεσήλικας και σας αρέσει το μπιφτέκι με τυρί; Αν ναι, τότε σύμφωνα με την ακόλουθη μελέτη έχετε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνετε από καρκίνο σε σχέση με τους συμμαθητές σας, που η διατροφή τους έχει λιγότερες πρωτεΐνες. 
Η Morgan Levine από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες και οι συνεργάτες της, έκαναν διατροφική έρευνα σε περισσότερα από 6.300 άτομα στις ΗΠΑ, ηλικίας άνω...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
01
ΙΑΝ
Posted by Health Cook
Δημοσιεύτηκε στις 01-01-2014 σε Διατροφή. Ετικέτες: Αντιγήρανση, Γάλα, Γήρανση, Κρέας, Μακροζωία
Η `Μελέτη της Κίνας` είναι ένα από τα πιο σημαντικά, αποκαλυπτικά βιβλία και ίσως πιο πολλοί το συζητούν από αυτούς που το έχουν διαβάσει.
Καταλάβαμε γιατί: οι 417 σελίδες του, γεμάτες με πολλά διατροφικά δεδομένα και στατιστικές, είναι πράγματι υπερβολική ύλη για να χωνέψει κάποιος.
Έτσι το διαβάσαμε για εσάς και κρατήσαμε τις σημειώσεις μας. Η κατανόηση των θέσεων του βιβλίου έχει απίστευτες...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
01
ΙΑΝ
Posted by Health Cook
Δημοσιεύτηκε στις 01-01-2014 σε Διατροφή. Ετικέτες: Αντιγήρανση, Γήρανση, Μακροζωία, Φυτοφαγία
Οι φυτοφάγοι ζουν περισσότερο από αυτούς που καταναλώνουν κρέας

Η αυστηρή φυτοφαγία (Vegan) μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας σε σύγκριση με την κατανάλωση κρέατος, δείχνει η μελέτη του πανεπιστημίου της Loma Linda της Καλιφόρνιας.

Στις δεκαετίες του 70 και του 80, το Πανεπιστήμιο Loma Linda,...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31
ΔΕΚ
Posted by Health Cook
Δημοσιεύτηκε στις 31-12-2013 σε Άσκηση. Ετικέτες: I.Q., Αλτσχάιμερ, Αντιγήρανση, Γήρανση, Μνήμη
Δύο νέες έρευνες έδειξαν ότι τακτική σωματική δραστηριότητα - ακόμη και το περπάτημα - μπορεί να είναι το κλειδί για τη διατήρηση κοφτερού μυαλού καθώς γερνάμε.
Αν και δεν είναι νέα ανακάλυψη, οι έρευνες συνδέουν κρίσιμα κενά στην επιστημονική βιβλιογραφία και επιβεβαιώνουν προηγούμενες εκθέσεις που συνδέουν την άσκηση με μειωμένα ποσοστά διανοητική ανεπάρκειας στους ενήλικες μεγαλύτερης...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ